Velger å gi bort litt av det vi fikk igår. Er ikke alt jeg har bruk for selv så hvorfor ikke gi det til en av dere. :-)


Det dere kan vinne er et par sorte skinnhansker, et belte, 2 strømpebukser, en tights og en tunika.
Tunikaen er ikke avbildet desverre.

ALT DERE TRENGER Å GJØRE er å legge igjen en kommentar om hvorfor akkurat du skal vinne.
Jeg hadde først tenkt å ha headerkonk, men jeg vil vel gjette på at flesteparten ikke syns det er morsomt å pusle i photoshop. :-) Om dere derimot vil smiske litt er det bare å peise på med headere men det er ikke garantert at dere vinner fordet. Jeg velger vinner ut ifra magefølelse når jeg leser igjennom kommentarene! ;)

De skinnhanskene er dødskule!!! Jeg har superlyst til å beholde de selv, men jeg har jo helt like fra før omtrent.. Jeg velger en vinner på søndag kveld!

FERDIG!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest