Sko – acne, veske – ysl, vest – bikbok, skinnjakke – bzr

Jeg og Mira tok turen innom Gambit, for et lite intimt møte med Min Mote-Silje som pratet litt rundt min mote,
litt om blogging og litt generelt. Det var veldig interessant, og helt klart noe jeg er glad jeg fikk med meg :-)
Men herregud, man ser virkelig hvor trøtt jeg var… haha. Herregud, ser ut som om jeg sover der jeg står..
Bildeserien med meg og Mira derimot… Fantastisk! Haha. Vi ser jo ut som lunatics!

 


ph: ida wiik. Vi fikk kjempegode drinker, en fin goodiebag og MC Flurry (!!!)

Herregud så utrolig godt det var med Mc Flurry. Words can not describe. Haha! :-) Jeg håper dere hadde en like koselig torsdag som meg. Jeg spiste, spiste og spiste. Startet hjemme med cocopops til frokost, brownies til dessert, en stor latte når jeg kom til jobb, deretter en stor baguett, fulgt av centersjokolade, og enorme mengder smågodt før vi da kom til Gambit og fikk drinker, mcflurry og maaat :-) Så kom jeg hjem og spiste en grandiosa. herregud…..

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest