Jeg fikk en pakke i posten fra redken for en stund siden med masse deilige hårprodukter. :-)
Shampoo, balsam, to kurer, en “root lifter” osvosv.

Jeg har ikke fått testet alt enda, men shampooen og balsamen virker veldig bra, samt kurene.
Jeg får kjempemykt hår av balsamen!
Fra OFF fikk jeg blant annet maya water som jeg egentlig ikke vet om fungerer men jeg har blitt avhengig av å spraye meg med den uansett. Det er en ansiktsspray som skal tilføre fuktighet og den kan brukes til en hver tid, samme om man har på sminke eller ikke :-) Tilogmed Morten driver å sprayer seg hele tiden.. Haha.
Men det er jo for alle og enhver så ikke noe feil med det.

Idag står innkjøp + jobb på agendaen. Først innkjøp fra 10-14.30, så jobb fra 15.00-21 :-) Moro!
Vi skal først til Andersen & Lauth, så til Baum Und Pferdgarten. Vi skal ta inn Baum fra høsten av så det kan jo bli spennende. Jeg er ikke så fryktelig kjent med merket bortsett fra at jeg har tittet litt. Er dere?A&L er jo ett av mine yndlingsmerker av de vi har på ENZO rett og slett fordi det er så utrolig forseggjort.
Myke stoffer, utrolige detaljer og alltid fine duse farger. Prisene har også gått ned så da er det overkommelig!
Men nå må jeg spise litt frokost, jeg blir hentet om en halvtime! :-) Ha en lovely dag, honeybuns!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest