IMG_3425Alle bildene er stjålet fra Kaja-Marie

IMG_3419IMG_3420IMG_3422IMG_3428

IMG_3429Thanks for poppin by!

Gårsdagen var en suksess, og det lille jeg ikke solgte igår har jeg solgte mesteparten av på bloggen etter dette innlegget ♥ Vi åpnet klokka 14, og når klokken var 16 var vi klare for hjemreise. Jeg stappet koffertene inn i en taxi og dro hjem til leiligheten og sofaen, ha ha. Så utrolig deilig. Idag klarte derimot denne surrehøna å stå opp tidlig og gjøre meg klar til jobb, for å så finne ut at jeg har FRI. Ha ha. Veldig deilig da, nå har jeg tid til å fikse litt julegaver osv :-) Har fått shoppet to stk online istad, og så må jeg innom jobben å kjøpe et par stk, og samtidig slenge med noen duftlys osv. Jeg er HELT AVHENGIG av disse duftlysene. Helt latterlig. Men jeg må ha det. Bare må ha det.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest