Mitt eneste par med designersko. :-)
Jeg kjøpte de egentlig uten å egentlig ha sett de før, det var bare kjærlighet ved første blikk.
Jeg hadde lenge ønsket meg sko fra Nicholas Kirkwood og disse piffer opp skosamlingen min med litt farge! Ca 2500,-


Forever21. Klassiske ut på byen og danse-sko. Like fine til kjole som til jeans egentlig.
Disse kan løfte et casual antrekk ganske mye, både på grunn av høyden og at de er åpne.
Hmm.. Ca 30$, men også kanskje 200,- i tollkostnader. 


Mine spesielle, fine, herlige sko fra H&M! Skoene som jeg har hatt lyst til å bruke siden jeg fikk de, men aldri har fått brukt pga snøen og isen. BLÆ. Disse så jeg først på en random blogg, deretter bestilte jeg de så fort de kom inn på H&M.com :-) Kjempeglad i disse. Blir nok smashing til våren. Tenk med noen søte sokker i!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest