Jeg kjøpte denne Miumiu-pungen på eBay for ca et år siden, og i starten brukte jeg den som en liten clutch eller som en liten pung jeg kunne ha lommebok, mobilen osv oppi når jeg brukte en større veske men jeg gikk fort over til å bruke den som sminkepung. Jeg hadde jo ikkenoe sminkepung, bare en stusselig en fra kiko som jeg fikk med når jeg handlet der i Italia tror jeg. :-)
Dette er det jeg trenger for å komme meg gjennom dagen utseendemessig.
På en veeeldig slapp dag bruker jeg bare concealeren og øyenbrynsblyanten.. Men det er ikke så ofte. :-)
Og her er beviset på at man ikke burde oppbevare sminke oppi ting man er glad i .. Poor baby.
Jeg får faktisk dårlig samvittighet når jeg ser på den. Hahaha. Man får et litt psycho forhold til veskene sine.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest