Favorittveskene dine :-) Fikk en kommentar her om dagen at jeg liksågreit kunne droppe å publisere bildene fra bildespørsmålsrunden når det tar så lang tid, men jeg gjør det alikvel jeg.
Altså, jeg kan jo ikke fotografere HELE dagen men jeg kan ta noen bilder iblant. Så vi kjører mitt tempo ;-)


MIU MIU BOW SATCHEL SOMETHINGSOMETHING.
Jeg hadde vært på utkikk etter denne i sort kjempelenge, men når jeg så denne fargen klarte jeg ikke la være.
Jeg har fortsatt lyst på den i grå-beige, men sort er utelukket.
Jeg kjøpte den på eBay for rett under 8000 tror jeg? Tror det er dyreste vesken jeg har ihvertfall :-)


BALENCIAGA MOTORCYCLE, UKJENT MODELL.
Dette var en av de første veskene jeg kjøpte, tror jeg har hatt den siden 07.
Jeg fikk den meget billig, tror den lå på rundt 3000-4000,- :-) Jeg har alltid hatt lyst på en balenciaga og denne er perfekt til hverdags når jeg ikke skal ha med så mye eller byturer. Den er kjempefin og praktisk.
Skal fortsatt ha meg en city i sort eller seafoam men det får jeg ta når jeg har rååååd.


MIU MIU ST. COCO (?)
Min Miu nr 2! Tør ikke bruke denne så mye pga at skinnet blir så fort slitt. Men den er nydelig, og det er deilig å ha en lys veske eller to i samlingen. :-) Denne er også kjøpt på eBay og jeg betalte vel rundt 4000-5000!


MALENE BIRGER
Denne var mer et impulskjøp i sommer, men jeg elsker den. Den frisker opp de fleste antrekk, og blir mye brukt på byen. Jeg kjøpte den på Me & my cuisin på Strømmen Storsenter, og jeg tror den kostet rundt 1200-1300,- om jeg husker riktig. En favoritt i samlingen rett og slett fordi den er liten og søt.
Det er også den billigeste vesken jeg har kjøpt de siste årene.


MIU MIU
Har faktisk ingen anelse om hva denne heter.. :-) Min 3. Miu!
Jeg falt for fargen, og at den er så utrolig annerledes enn alt annet jeg har. Selvom jeg eeeelsker fargen er den også en av grunnene til at dette er en av mine minst brukte vesker. Men jeg gleder meg å bruke den til våren igjen. Jeg syns den passer best til en litt slapp stil, sæggy olashorts + en løs tshirt og converse kanskje.
Den er jo så FIN. :-) Jeg kjøpte denne på eBay, og jeg fikk den UTROLIG billig.
Jeg hadde nok ikke betalt 8000 for en veske i denne fargen så det var flaks. :-)

Snart kommer et innlegg om mine fremtidige veskekjøp :-)
Det er mange som spør hvordan man har råd til designervesker. There’s your answer.
Jeg bruker heller 3000-8000 tusen på 1-2 vesker i året som holder leeeenge enn 5-10 crappy H&Mvesker som blir ødelagt etter 2-3 mnd.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest