Dagens enkle. Converse/Balenciaga/Acne/bikbok.

Herregud, denne shortsen finnes jo ikke flatterende på meg.
Jeg kjøpte den i S men den har utvidet seg så utrolig mye. Jeg har for vane å kjøpe for store klær i utgangspunktet så når de i tillegg utvider seg kan jo ikke resultatet bli bra.

Har forresten midtskill idag. Om jeg orker skal jeg ha det hele uken. Jeg syns det er så fint på andre, men hver gang jeg prøver å ha det syns jeg det er så uvant at jeg bytter til min elskede sideskill med en gang.
Men nå skal jeg ha det resten av uken slik at jeg blir vant til det, og slik at håret blit vant til å ligge sånn!

Ang. antrekket så prøvde jeg OG tok bilder av 4 antrekk tilsammen idag men jeg ble rett og slett ikke fornøyd med noe og siden Morten ikke har noe helfigurspeil (DET SKAL KJØPES BABY, du må!!) så må jeg ta bilder for å få et nogenlunde inntrykk av hvordan ting ser ut på. Hehe:) Det ene syns jeg så veldig kult ut i mitt hode (haha, dere vet når man får .. “antrekksideer”) men jeg så ut som en gammel tante med det på..

Jeg blir forresten i kjempehumør av denne sangen, har spilt den hver morning bare for å get me going!

Forresten, kommer innlegget mitt opp på bloglovin? STOR KLEM ♥

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest