Dette blir mitt første innlegg i kategorien “EBAYTIPS!” og jeg kommer til å poste minst et innlegg i uken i denne kategorien. Jeg skal prøve å holde det variert slik at det går på omgang med vesker, sunnies, sko og kanskje noen vintage pelser (faux, ofc) her og der. Litt småsnacks som ringer/armbånd/smykker kommer og.
Om dere vil se alle innleggene innenfor denne kategorien (eller hvilken som helst) kan dere bare trykke på kategorinavnet som står rett under innleggstittelen.

Jeg ble meget fortvilt da jeg fant ut at Jeffrey Campbell’s fantastiske “Mary Rocks” ikke blir shippet ut før i slutten av mai. Så lenge klarer jeg da ikke å vente.
MEN, nå har de begynt å poppe opp på eBay. Hittils bare i str 40 og 38 (Trykk på str for å komme til de!)


Str 40 ligger på 179$ og de i str 38 til 140$ (BIN på 200$), men selgeren shipper bare til USA.
Man kan alltids sende en mail å høre da. Som skrevet før, trykk på str for å komme til selgeren!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest