Herregud. Jeg har fått en KVISE mellom øya som gjør at jeg er hoven innover mot det ene øyet.
Hahahaha. Herregud. Jeg dæver. Bra sånt ikke synes på cam.

Og enda en ting. Jeg ser på meg selv som en ganske rolig og chill kjæreste.
Men min fantastiske kjæreste kan gjøre meg gal iblant. Ikke fordi han gjør noe, men derimot fordi han får frem så utrolig mye følelser i meg.  (Jeg er generelt veldig sippete, gråter av det meste. særlig filmer..haha)
Jeg kan være sippete, hylende glad, nervevrak, teit og fantastisk i løpet av ti minutter.

Jeg var faktisk helt urolig i kroppen idag tidlig fordi han ikke ringte meg igår ikveld sånn som han pleier og fordi han ikke sendte meg melding tilbake når jeg prøvde å få tak i han istad..
Det kan jo klassifiseres som latterlig mtp at han hadde sovnet på sofaen igår og at han er på jobb nå. :-)
(Han har veldig mye å gjøre på jobb om dagen. flinke kjæresten min:))
Men det er vel kanskje sånn det er å være veldig forelsket? Jeg er ihvertfall utrolig heldig som har funnet en så fantastisk mann. Går ikke en dag uten at jeg tenker over hvor heldig jeg, hvor fint vi har det og hvor forelsket jeg er.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest