BZR, 399,-

En ting jeg aldri får nok av er base, særlig singletter. Litt løse, tynne i stoffet og lyse base-singletter.
Jeg bestemte meg for en stund siden at jeg skulle slutte å kjøpe baseplagg hos ginatricot, H&M og andre billigkjeder rett og slett pga kvaliteten.
Altså, om det finnes en fantastisk kul/digg basesinglett på H&M skal du ikke se bort ifra at jeg kjøper den men jeg liker å holde meg til filippa k/bzr fordi stoffene er så mye mykere og kvaliteten så mye bedre.
FilippaK har også noen utrolig gode tskjorter og singletter nå som er i lin, og de er helt fantastiske.
Prisen er litt stivere (700,- for tshirt/600,- for singlet) men det er SO WORTH IT. :-)

Det er nesten bedre å bygge opp en fanastisk garderobe som inneholder baseplagg med god kvalitet fremfor å kjøpe masse trendplagg til 5000,- per piece som ikke funker til neste sesong.
Jeg .. gjør litt av begge deler. Jeg handler endel på Bikbok om dagen, samt at H&M alltid har vært en favoritt men jeg siler sakte men sikkert kjedebutikkplaggene ut av garderoben min.
Det er så sjelden jeg blir fornøyd rett og slett. Jeg vil heller legge mer penger i ting som varer enn å måtte kjøpe 4 basesingletter i mnd fordi det blir hull i de eller at passformen suger etter vask.

Nå har jeg langt ifra bare “merkeklær” i garderoben, men det er mange som spør meg om hva de skal invistere i når de skal bygge opp garderoben.
There you have it. Jeg syns det er viktigere med trygge plagg og crazy sko enn omvendt.
Selvfølgelig elsker jeg sære pieces men det er sjeldent det jeg legger mest penger i om ikke jeg blir totalt forelsket.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest