DSC06933Desktop181DSC06938 Veldig viktig med lots of jule-selfies.

Bortsett fra et hår som ikke ville bli som jeg ville, så var jeg ganske fornøyd med tirsdagens antrekk. Jeg hadde på meg et enkelt skjørt fra Zara med blonder nederst, sammen med en helmut lang-tshirt og mine elskede Anton Heunis-øredobber. Så fort vi var ferdig med middag og gaver hoppet jeg dog rett inn i koseklærne igjen, og så på filmer på sofaen sammen med familien min ♥

Jeg fikk kjempemange fine gaver, og jeg skal vise dere de som passer inn på bloggen ila kort tid! Håper dere hadde en fin feiring med nære og kjære. Nå har jeg nettopp spist middag med mamma og pappa, og skal straks en tur til Cathrine for Alba-kos og Cathrine-kos! ♥ Ha en fin kveld videre.

DSC06942 DSC06947 DSC06952 DSC06968 DSC06910

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest