Jeg kjøpte en KJEMPEFIN leppestift på Visage, men kjipt nok ser jeg ut som en blond barbie på alle
bildene..


Mie har farget håret BLONDT, og følte for å matche med en bart. He he


Er så koselig når man sitter og omtrent blotter seg uten at man vet det. Haha.
Jeg er glad jeg tok på meg svart strømpis… He he.


Fine Hege og Aicha :-)


Stian & Mie. Posers. ;)
Og jeg møtte Mira & Hilde! :-) Det var kult.

På lørdag var jeg og mine fine venner på MJ-filmen (Som var awesome!), deretter dro vi på fridays å spiste.
Sendte litt sms med Mira og fant ut at hun skulle på Olapaola (eller hvordan FAEN det skrives) så jeg tok med gjengen dit. Der gikk brannalarmen, så vi prøvde å ta oss videre men endte opp på ola igjen!

Vi tok forsåvidt kvelden ganske tidlig, noe som var deilig. Jeg våknet opp med hodepine men etter to ibux, litt kos og en deeeeeilig frokost var jeg kurert. Resten av dagen lå jeg bare å halvsov i senga med min fine kjæreste og senere lagde mamma en deilig indisk middag. Yum. Jeg liker søndager for tiden. :-)

Har dere hatt en fin helg? Dere ser forresten kjolen jeg har på? Om noen vil kjøpe den i 38, eventuellt bytte med meg (jeg trenger 36) får dere maile meg. Jeg har jo den samme i sølv i 36 og den er jo stram så jeg tenkte at en str ikke gjorde så mye. Men den blir trist nok for stor.
Ny kjole, nytt smykke, ny leppestift.

Forresten, på onsdag skal jeg til frisøren. Gjett hva jeg skal gjøre med håret?? Hi hi.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest