På fredag kveld jobbet jeg senvakt og det resulterte i rastløshet. Jeg visste at denne vesken var på salg og selvom feriepengene som skulle kommet fredag ikke hadde kommet enda klarte jeg ikke vente lenger.
Tenk om den hadde blitt utsolgt? Jeg gikk inn på shopbop kjapt som faen, logget inn og trykket bestill.
Tok noen gledeshopp (slo litt hjul også tror jeg..) og smilte som en tulling resten av kvelden.
Idag tidlig ble jeg vekt av et ukjent nr ringte og ettersom det ringte et ukjent mobilnr sist jeg fikk en pakke fra shopbop dro jeg meg ut av sengen og sjekket nr på gulesider. Det var blablabla-transport, så jeg ringte opp.
5 timer senere kom ups med min fantastiske veske! 
Min fine, lille, lysegrå Alexander Wang Brenda mini camera bag i suede. ♥


Jeg elsker detaljene på denne vesken. Og heeeeerreegud så fint sølv er mot det grå.


Alexander Wang Brenda Mini Camera bag in suede grey.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest