Igår var jeg på L’oreal Akademiet for å få være noen av de første i Norge til å høre om, og ikke minst prøve Mayblelline’s nye underlinje MNY. MNY har fokus på fargefargefarge og ikke minst det å leke seg litt.


Vi fikk sushi OG muffins. Ah, finnes det noe mer bloggete? Haha. Var sinnsykt godt ihvertfall :-)


Annette og Mira. Er så koselig å ha med seg disse to på eventer. Gleder meg til neste uke!


Jeg blir sminket av Cathrine Aas, mens Annette mingler og Ida fikser seg i speilet. Haha.


Fine Mira.


Må si jeg følte meg som en transe på dette bildet. Haha. 10 ganger høyere enn Mira og den sterke sminken…

MNY handler som sagt om farge, at det skal være lekent og at det skal være ungt og trendy.
Det kommer også ut en “trendkolleksjon” hver 2. måned som blir inspirert av forskjellige ting.
Merket kommer til å bli solgt på Cubus og prisene ligger er UTROLIG gode, tror alt koster under 100lappen.
Det blir lansert først om en uke eller noe slikt. (Skriver dato så fort jeg finner.)
Det ble også tatt bilder av en profesjonell fotograf som vi får tilsendt så fort de er redigert osv. :-) Moro!


ph: mariaph: maren


Alle bloggerne som var tilstede :-) ehehe. Vi har på MNY-neglelakker alle sammen, derfor vi poserer sånn..
Faen så høy jeg er a? Maren, hvorfor er ikke du høyere/like høy sånn som du pleier? ehe.

Uansett, et veldig forseggjort arrangement. Var veldig gøy å være der, møte bloggere (selvom jeg har jo møtt de fleste ganske mange ganger før), bli sminket og prøve litt :-) Jeg skal prøve sminken masse fremover så poster sikkert litt bilder og anbefalinger om det er noe jeg liker veldig godt.

Jeg var hjemme fra interiørmessen rundt åtte, så nå har jeg bare spist middag og sett litt på tv med Morten. Skal tilbake til sofaen nå. Jobb imorgen tidlig.. Ha en fortreffelig fredagskveld videre. ♥

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest