Her er mine nye solbriller. Litt bedre bilder (og bilder hvor nesa mi ikke ser enorm ut…) kommer litt senere idag. Litt usikker på om jeg kler de faktisk. På Morten så de selvfølgelig AWESOME ut, men han har allerede stjelt the local firm-sunniesene mine så no way at han får disse også ;-)

Herregud, forresten. I natt var Morten ganske full (og søt), og dere skulle sett den ekle toasten han insisterte på å lage. Snakk om frokostsalat, smør, kjøttpålegg av noe slag, majones, sennep and so on. Monstertoast!
Så faktisk ganske kvalmt ut. Nommenom. Tok forsåvidt bilde men.. haha. Han er jo antiblogg ;)

Men som sagt, kommer litt bilder når jeg er hjemme fra jobb sånn rundt kl 19!
Har også kjøpt nye wedges og en ny maxikjole! Endelig fant jeg en jeg likte.  woho:-)
Håper dere er litt ivrigere på å kommentere snart ♥ Snakkes senere, sukkerklumper!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest