Genser – jf, wedges – nelly, klokke – triwa, veske – ysl

Mitt første antrekk her på Modette! Exciting :-) Hvordan går det med dere?
Fungerer alt som det skal for dere her på Modette? Er det noe dere liker ekstra godt/ikke liker? :-)
Dette er mitt jobbantrekk idag. Jeg jobber kun 12-17 så det er en superdeilig vakt for å si det mildt. Resten av kvelden er enda usikker, så får se om det blir noe gøy eller bare meg og godisposen! haah.

Genseren jeg har på meg er ny, den er fra Just Female og vi fikk den inn på jobben igår. Jeg kjøpte den med en gang. Haha. Min kjærlighet for dette merket er stor, og genseren ser ut som en søt rosa sky. Loves it!
Den er egentlig endel lenger, jeg har bare stappet den i skinnbuksa ;-)


Just Female, 499,-

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest