Første jeg tenkte når jeg stod opp idag var at jeg ville ha på meg denne skjorten. Den er kjæresten min sin, så i tillegg til at den er myk som faen og dritdeilig så minner den meg om han. (Som også er dritdeilig.)
Er som regel sånn jeg finner ut hva jeg skal ha på meg. Starter med et plagg og bygger på det.
Men det er jo litt freezin ute, og siden jeg digger skjorta ville jeg ikke ha på en jakke som skjuler hele.
Så da bygger vi på det.


Så da ble det en ziphood. Jeg er storforbruker av ziphoods på vinteren og det er perfekt å bruke når man skal kle på seg lag på lag, som man gjerne må når det er kaldt. Om ikke ender jeg opp i acneparkasen min hver dag. Ziphooden er forsåvidt også kjæresten sin.. Hehe. Han har bra stil. ;-)
Men igjen, en skjorte og en ziphood blir LITT kaldt, sant?
So we just keep on layering. layerslayerslayers.


Såe, ja. Da er vi oppe i singlet, skjorte, ziphood, skinnjakke og vest på overkroppen. Og tights på underkroppen. Hahahhaa. Herlig. Ble jævla mange bilder da, håper dere liker det! ;-)
Men nå er jeg så varm at nå må jeg gå ut. Fysøren. Jeg fryser ihvertfall ikke at all, så det er DEILIG.
Bare -8 idag da, så er jo ikke så ille :-)
Have a good one, honeys! Jeg sover på nordstrand ikveld, så vi snakkes utpå ettermiddagen imorgen.
LOVE YOU ALL!!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest