Singlet / H&M, skjorte / Zara, shorts / Bikbok, Balenciaga + converse.

Hei elsklinger!
Idag har jeg jobbet til 18.00, og jeg rakk ikke spise noen ting på jobb så var helt død når jeg kom meg til Oslo rundt 19.00tiden. Møtte kjæresten min, kjøpte en panini med mozarella og pesto, dro innom gamestop for å kjøpe et spill til ps3 og sesong 1 av true blood. Jeg har aldri sett på det før, er det noe bra? :-)
Trenger en ny serie å se på, og jeg fant ikke flere sesonger av House.

Har enda ikke heeelt bestemt meg hva det blir til ikveld, men jeg kom nettopp hjem og er helt død.
Skal lage middag litt senere, og så blir det vel til at vi bare koser oss her med true blood og noen øl :-D
Imorgen blir en slapp dag, skal bare surfe rundt i sentrum på cafeèr og uteservering hvis det blir sol.
Forresten, du på H&M i Bogstadveien. Skriv en kommentar når dere får inn shortsen i S? Pretty please? ♥

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest