Barely there-shorts/Gina Tricot, veske/balenciaga, genser/vila, skjerf/By Malene Birger, sko/Converse

Dette været altså. Nå har det vært dårlig i Oslo alt for lenge. Når det først er sol er det så ustabilt at man ikke kan legge noen “sol-planer” uansett fordi det kan begynne å regne hvert sekund.

Ikke meningen å se så sur ut på bildene heller altså. Bare litt lei av håret mitt som ikke samarbeider + at jeg følte meg ganske crap ettersom jeg ikke hadde noe sminke tilgjengelig. Og jeg må få meg et photostativ som jeg kan ha hos Morten så jeg slipper å la kameraet balansere på høytaleren til dataen.
Har alt mistet det i gulvet en gang, så minn meg på å kjøpe det neste uke. O-K? :-)
Veldig deilig å tenke på at jeg slipper å tenke så mye på høstgarderoben ihvertfall ettersom jeg har kjøpt ganske mye på innkjøp. 2 bukser (en skinnbukse og en kul haremsbukse), ganske mange jakker, en bluse, en genser and the list goes on and on. Jeg får blant annet 2 perfekte skinnjakker fra Filippa K og Thelin!
Jeg har faktisk bestilt 4 skinnjakker til sammen tror jeg. Haha. Får aldri nok! :-)

Men, nå skal jeg åka til jobbet. Vi blogges senere.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest