HEIHEIHEI!

Nå ble jeg dødsglad når jeg logga meg på! Jeg har jo over 1000 followers på bloglovin!
TAKK honeys. Dere er best. :)

Jeg har fått meg data igjen. Jeg kjøpte meg data igår. En søt liten 15tommers ( i think??) fra Toshiba!
Ellers har jeg blitt syk. Jeg rekker ikke åpningen av OFW idag heller da jeg jobber.
MEN jeg skal prøve å komme meg inn imorgen og torsdag, og på fredag skal jeg på Moods.
På lørdag tenkte jeg meg en tur på Eger da de skal ha noe greier og kompisen min Kingsley skal gå modell :)

Idag skal jeg prøve å få byttet str på de hvite conversene mine, kjøpe meg et par wegdes på DNA som faktisk er dritkule selvom jeg vanligvis hater wedges, jobbe fra 15-21 også hjem å se en av filmene jeg kjøpte igår. Skal bli en fin dag tror jeg. :-) Skal prøve å rekke å poste antrekksbilder også.
Nå har jeg jo no excuse! ;-)

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest