Denne fine saken ble med meg hjem idag.

Eneste dumme med denne er at den er akkurat for kort til å brukes som kjole, og akkurat for lang slik at man ikke ser shortsen som er under i tillegg til at den egentlig ikke er så flatterende på da den ikke er noe innsvingt i midjen. Men den er jo så fin? Jeg liker så godt ideen av den så jeg vet ikke om jeg klarer å bytte den.


Sånn ser den ut på. :-) Hva syns dere? For uflatterende?

Den har vært en gang før også, og jeg angret sååå fælt på at jeg ikke fikk kjøpt den da en venninne har den og den er så utrolig fin på hun. Hmmm, what to do?

Er kanskje ikke så mange her inne nå? Jeg er så trøtt og sliten etter en rar dag så orket ikke byen idag.
Jeg har jo blitt helt avholdsmenneske omtrent, har ikke vært på byen på 3-4 helger nå. Veldig uvant.
Deilig til en viss grad hadde det ikke vært for at jeg blir utrolig rastløs av å være alene så lenge.
Ihvertfall hvis b-friend er på byen, da ender jeg opp med å prøve å fylle timene til han kommer hjem med ansiktsmasker, leiefilmer, hjemmespa and so on. ;-) Det er jo deilig det, og sikkert bra for meg.
Men sånne ting burde nytes, ikke gjøres bare fordi man ikke har noe annet å finne på!

Forresten helt utrolig at jeg ser brun ut på bildene. Tror Kingsley nevnte kanskje 15 ganger at jeg er bleik.
Det er forresten noen av dere som har lurt på hvor man kan kjøpe conversene jeg bruker så ofte.
Jeg har modellen som er litt smalere, og jeg syns de er mye penere enn de vanlige.
Jeg vet de har den på Urban blant annet men jeg fant de endel billigere på asos.
Da måtte jeg selvfølgelig bestille meg et nytt par ettersom de blir så utrolig fort skitne!
Det hele kom på ca 400, noe som er 300,- billigere enn hva de koster i butikk :) De er HER.

Jeg har inngått et lite samarbeid med asos som affiliate hos de, og før jeg sa ja til det måtte jeg gå igjennom hele siden for å se om de hadde noe fint eller om det bare var crap.
Jeg har jo leeenge visst om asos, men jeg har aldri bestilt noe derifra :-) Men de har jo treningstøy, masse fine sko, partykjoler, bikinier, jeans, marc jacobssolbriller og ALT. Ble positivt overrasket.
Skal uansett ikke spamme dere med asoslinker i ALLE innlegg sånn som andre bloggere (kremt) og jeg kommer heller ikke til å fylle opp antrekkene mine med bare asos klær for å tjene så mye penger som mulig.
Men som med nelly kommer jeg til å poste link til det jeg selv kjøper en gang iblant. Er ikke det okey da? :)

Sånn, nå har jeg fått ut ca alt jeg hadde på hjertet for denne gangen.
Herregud for et sinnsykt langt og random innlegg. Haha.
Jeg gleder meg noe helt vilt til å se kjæresten min nå. Får sånne kick iblant hvor jeg bare savner han skikkelig og MÅ se han. Jeg har blitt så avhengig. Trenger min dose Morten.
Han er så herlig, dere skulle bare visst. :-) Nå sier jeg natta her på bloggen for idag.
Skal spise middagsrester og se på crappen som er på tv. Vi snakkes imorgen  ♥

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest