Hei mine fine lesere.

Idag er det jo som dere sikkert vet Valentinesday! :-) Elsket og hatet litt avhengig av sivilstatus kanskje.
Har dere noen fine planer? Har dere kjøpt noen fine gaver eller holder det med å vite at dere har hverandre?
Og hva skal dere single gjøre idag? =) Jeg syns valentinesday er koselig selvom man er singel jeg, da kan man sette av litt ekstra tid til de man er ekstra glad i. Ihvertfall nå som det er morsdag og fastelavns også!
Jeg og Morten skal egentlig ikke noe spesielt. Skal en tur ut å gjøre litt div, også senere skal vi lage middag og fastelavnsboller til mamma. :-) Må en tur til flateby også, mammaen til Morten må få en liten gave hun og! hihi.

Såeh, idag er det Morten sin tur til å imponere på kjøkkenet. Vi lager nemlig middag hver vår gang, jeg/mamma/morten. Heheh. Har dere noen mat-tips så sleng de inn :-)
Kanskje jeg får Morten til å ta antrekksbilder idag. Vi får se… Hehe. Han er jo så anti-blogg…. ;-)

Men men, kos dere masse idag! I LOVE YOU ALL.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest