Well, shopping that is!

Jeg tok turen for å se på disse forrige uke, og de endte opp som dagens tips på Triaden sin fbgruppe.
Jeg holdt de av, ettersom de fløøøy ut av butikk også glemte jeg det av litt… Igår var det nattåpent,
og Bikbok slo til med 30% på alle klær så da løp jeg innom og kjøpte med meg begge. Jeg elsker begge.
De er skikkelig kule og laid back. Just the way I like it :-)

Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til jobb, har en ganske kort vakt idag ettersom jeg kun skal jobbe mens
sjefen intervjuer potensielle ansatte. Vi søker nemlig etter ekstrahjelp :-) Vi er jo bare tre for øyeblikket!


Jeg har selvfølgelig fått i meg en kopp med Pukka te idag også, idag ble det en green chai! Jeg syns den smaker såååå godt. :-) Haha. Litt sånn awkardbilde, men gud, hvordan poserer man med en tekopp? Jeg elsker forsåvidt tekoppen, den er jo enormous! Alrighty, nå må jeg finne noe å ha på meg! Vi snakkes litt senere ♥

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest