På min evige jakt etter noe KULT idag så jeg disse inne på H&M. De er litt halvtacky, litt harry og egentlig litt kule. Kan se de for meg i et ganske klassisk antrekk, feks mørke jeans, en grå trench og noen kule sunnies. Eller til sommeren, til en slitt og altfor store olashorts, en rå gammal tskjorte og noen fantastiske sunnies og selvfølgelig med en dritgod utepils i hånden.

Jeg merker jeg er drittlei kjedebutikker. Drittlei tunika & tights, drittlei onepiece, drittlei uggs,
drittlei boblejakker (SPESIELT de dritt parajumpersjakkene), drittlei hunterstøvler, 
spesielt drittlei onepiece+uggs+boblejakker.

Jeg vil ha noe fint, noe spesielt, noe ikke alle andre har. Noe vakkert, et plagg som er et lite kunstverk i seg selv. Jeg er kjempelei klærne i garderoben min. Såklart er det bra å ha safe klær, sånne som man vet fungerer uansett. 
Men jeg er ikke en av de som kan ta på seg en skinny bukse + en longsleeve å føle at det fungerer.
Jeg trenger det lille ekstra. Jeg er helt avhengig av latterlige solbriller, av sko som kanskje er akkurat liiiitt for høye, av en litt halvstygg pelsjakke som bestemora di kunne brukt, og av å kombinere ting som kanskje ikke passer helt sammen. Jeg har tatt på meg mange antrekk og sett meg i speilet å tenkt FAIL.
Men alikvel vil jeg heller feile 1000 ganger enn å se ut som en av de som føler det er RIKTIG å kombinere onepiece med noe som helst.

Og bare sånn for å få ut enda litt mer babbel: på ONLY sin plakat har det kombinert onepiece med HÆLER?!
fyfaen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest