Jeg har jo klaget endel over åpningstidene til Sats i sommer (og fått dritt tilbake om at jeg må bruke fantasien og trene ute og blablabla) men på mandager og fredager åpner de 06:30 som vanlig så idag har jeg fått trent.
Derimot så jeg at de hadde salg på treningklær, 25% på alt fra Nike.
Mtp. at jeg hadde kun en bukse, en ziphood og en tshirt fra før utnyttet jeg tilbudet og kjøpe to tshirts til.
Den hvite på bildet over er en av de, den er helt plain med en liten logo rett ved fingeren min på bildet.

MEN, så leste jeg litt nøyere på salgsplakaten. “25% PÅ ALT FRA NIKE HELT TIL VI STENGER”
Stenger?! Men faen ……… Joda, de skal legge ned. OM TO UKER. Burde man ikke si ifra til medlemmer om sånt?


Eneste positive med dette er jo at jeg fikk kjøpt to topper.. Dette er nr 2. Elsker toppene til Nike, så comfy!
Uansett, ble 40 min cardio idag. Deilig. Merker kondisen er ræva etter en treningsfri mnd.


Nå skal jeg en tur til bogstadveien på jakt etter en denne shortsen. Noen som vil jeg skal kjøpe med om jeg finner den?? ;) Hehehe. skriv str i kommentarfeltet isåfall så skal jeg se hva jeg finner :)

HERREGUD, så random innlegg. Nå må jeg kle på meg og komme meg ut i drittværet…..

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest