Da har jeg laget to nye kategorier.

“Under 500-lappen”

Det var endel som ville at jeg skulle tipse om rimelige plagg, sko og tilbehør, og gjerne billige ting!
Istedet for å ha mange småkategorier med under 100lappen, 200lappen osv så samler jeg alle under denne.
En gang i uken kommer jeg til å poste et plagg/tilbehør som koster alt fra 29,90 til 500,- :-)

“eBay-tips”

Denne kategorien sier seg selv. Jeg sitter endel på eBay og har funnet ut at jeg egentlig er litt flink på å finne skjulte skatter der inne, og også billige (billigere enn retail ihvertfall) designeritems :-)
Jeg får jo selvfølgelig ikke kjøpt alt selv, så hvorfor ikke dele de med mine fine lesere.
Her kommer det siiiikkert til å gå veldig mye i vesker og sko ettersom det er det jeg søker mest etter som regel, men jeg skal prøve å få slengt inn litt tilbehør som fantastiske ringer og kule sunnies også!

Begge disse kategoriene skal oppdateres en gang i uken, og jeg skal prøve så godt jeg kan å holde det =)
Om dere har noen invendinger/tips så bring it!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest