DSC06858pictures: mira

HEI ELSKLINGER! Hvordan var julaften? Min var fin. Med god mat (overspiste på pinnekjøtt..), fint selskap og fine gaver. Jeg er så trøtt om dagen, så jeg gikk å la meg ganske tidlig, og våknet uthvilt for en liten time siden. Skjønner ikke hvordan jeg plutselig klarer å sove 10-12 timer, jeg som vanligvis våkner etter 6-7 nesten uansett. Men da trengte jeg vel de ekstra timene. Det er jo perfekt å bruke juleferien på litt ekstra avslapping. Nå skal mamma styre istand julefrokost som vi har hver 1. juledag, med eggerøre, spekemat og masse mums.

Jeg har helt glemt bort å vise dere dette antrekket fra søndag når jeg var å møtte Mira-puz for gavelevering og cafe-kos. En kjempedeilig dag, som bestod mye av å ligge å kose meg på sofaen. Ha ha. ♥ Håper dere har hatt en fin jul hittil, og at dere liker antrekket! :-)

DSC06821DSC06819DSC06839DSC06844DSC06859DSC06865Skjorte – Isabel Marant, pels – Ravn, skinnbukse – Helmut Lang, boots – Senso, clutch – Zara, øredobber – Anton Heunis

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest