DSC06843pictures: mira

Denne sorte pelsen fra Ravn ble med hjem fra jobb på lørdag. Har lenge vært på utkikk etter en sort jakke som går til alt, og jeg tror denne er ganske close to perfect. Den kan bli litt tynn på de mest windy dagene men ellers veldig god og varm til tross for at den er “vevd” sammen, uten noe særlig for. Hele antrekket kommer opp ikveld, lovelies. Har dere en fin lille julaften så langt? Jeg tilbringer dagen på jobb, og så skal jeg hoppe på Lillestrøm-toget litt senere ikveld. Skal desidert bake pepperkaker hjemme hos mamma og håpe på at julestemningen kommer. Denne gangen har desember bare flydd unna, og jeg har ikke engang rukket å glede meg.. Blir deilig å se familien, og deilig med noen dager fri ♥

DSC06851New in: jakke fra Ravn

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest