DSC07691

HI LOVELIES! Jeg tenkte det kunne være morsomt å vise dere mine beste kjøp i 2013 på den grå og snøfyllte søndagen. ♥ Jeg skal straks løpe ut for en super-etterlengtet Waynesdate med Mira. Jeg har vært alene hjemme hele helgen, så skal bli godt å komme seg ut og være litt sosial. Jeg er altfor glad i mitt eget selskap, så er så lett at jeg bare blir sittende inne å nyte det å være alene når Morten er bortreist, ha ha. Jeg savner lille Miramus så nå var det på tide å catche up! Håper dere syns det er gøy å se mine fave kjøp.

DSC05446Pumps fra ALEXANDER WANG

DSC07674Clutch fra PHILLIP LIM

DSC035811Smykke fra ANTON HEUNIS

DSC07696Sko fra CELINE

DSC07822Pumps fra ALEXANDR BIRMAN

DSC07678Grønn fantastisk clutch fra GIVENCHY

DSC08354“Lucresia” fra GIVENCHY

IMG_63501Pumps fra VALENTINO

DSC07702Veske fra PHILLIP LIM

DSC08162Pumps fra ISABEL MARANT

Det er sikkert veldig mye mer jeg kunne addet her, men jeg valgte å fokusere på tilbehør og sko denne gangen! Kanskje jeg lager en med mine favoritt-klær fra 2013 etterhvert også :-) Selvom jeg har fått solgt mye av det jeg ikke lenger brukte, føler jeg også at jeg er på god vei mot å bygge opp garderoben igjen. Jeg mangler fortsatt den perfekte sorte vesken (liten + stor) og de perfekte sorte pumpsene (både sandaler og spisse pumps) men har en liten anelse om at alt det kommer i boks ila 2014!  Har dere noen faves blant kjøpene mine? ♥

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest