Carlings, 799,- (I butikk i slutten av aug/starten av sept)

Tok meg en velfortjent pause på et par dager. Jeg blir veldig påvirket av været om jeg ikke har noe morsomt å gjøre. Nå har det bare regnet, regnet, regnet og REGNET de siste ukene og jeg blir
faktisk ganske down av det så lenge jeg ikke sysselsetter meg selv.
Jeg har det selvfølgelig helt fantastisk sånn egentlig. Jeg elsker å sitte inne å se på True Blood med Morten med tente lys i leil’en mens vi koser oss med noe deilig mat, eller å dra på cafè med venner for å drikke en varm og deilig kaffe mens man sitter under et mykt pledd.

Men jeg får ikke lyst til å kle meg fint, får ikke lyst til å prøve engang. Og det hjelper ikke at jeg ikke finner noe fint i butikkene om dagen heller. Jeg har så lyst til å kjøpe noe skikkelig fint eller bare noe helt fantastisk sært.

Jeg trenger noe som bare .. blows my mind. Alt ser så likt ut. Ingenting som skiller seg ut.
Og det gjør at jeg ser lik ut, føler meg lik som alle andre. Og det er en følelse jeg hater.
Jeg liker å stikke meg ut litt, liker at jeg ikke har helt samme klær som alle andre, og ikke minst; jeg elsker når en person stirrer på mine altfor høye hæler. Ikke fordi jeg ikke klarer å gå på de, men av misunnelse.

Uansett. Når jeg ikke kjøper noe nytt og når jeg ikke syns jeg kler meg noe fint så minsker jo selvfølgelig blogglysten. Jeg tror jeg kommer over “det” når høsten er her mer for fullt, og det ikke
bare er regn og litt sånn halvdårlig vær hele tiden.. :-)

Nå er ihvertfall aviatorjakken i boks. Den er supervarm og deilig. Eneste uvante er at den er brun.
Jeg bruker liksom ikke brunt jeg.. Prøver å finne på noe smart å kombinere den med, og det eneste jeg kommer på er egentlig den grønne maxikjolen min. Armygrønt og brunt er jo fint.
Er det bare jeg som har sånn sperre for å bruke sort og brunt sammen? Haha :-)

Uansett, ha en superfin torsdag! Jeg blogger igjen litt senere. Skal på noe morsomme greier ikveld ♥

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest