Ikke meningen å se så sur ut på første bildet, var bare ikke helt klar. Haha. Selvutløser..

Jeg hentet Nelly-pakken min igår og oppi lå denne herlige genseren i sort og i hvit.
Sinnsykt deilig å ha på :-) Syns jeg ser litt.. gravid ut i den passformen men det får gå. Behagelig ♥

Var veldig i tvil om denne tightsen når jeg kjøpte den, syns jeg ser mye større ut enn hva jeg egentlig er så lenge jeg ikke har noe langt over.. Men sikkert bare uvant, kjører jo veldig ofte på sorte skinnyjeans og det er kanskje det mest flatterende som finnes på min figur! hehe :-)

Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å jobbe og drikke kaffe. Exciting, i know.
Har dere forresten lagt merke til at jeg er inne i en Balenciaga-periode eller? Haha.
Gleder meg til å kjøpe Balenciaga city så fort jeg klarer å bestemme meg for farge.. !

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest