Igår tok jeg en ring fra low luv ut fra ut handlekurven på shopbop, tenkte at jeg kanskje ikke trengte den.
Jeg bruker jo mest store ringen uansett liksom. Så skulle jeg bare se om de hadde fått noen nye og det hadde de jo selvfølgelig og den var jo selvfølgelig dritkul. Erin Wasson kan dette med ringer!Så den blir bestilt.

Idag blir det nok ikke noe blogging at all, jeg har jo min debut som modell idag. Hahaha.
Fy søren, NERVER! Men jeg gleder meg til å bli stylet og jeg gleder meg MASSE til å bli ferdig! :-)
Kanskje det kommer et mini-innlegg ikveld når jeg kommer hjem, hvis ikke så kommer det litt mer fornuftig blogging imorgen og fremover. Bloggingen har vært litt midt på treet i det siste, har ikke orket.
Har nettopp stappet i meg en muffins for å feire at lønna er på konto og man kan begynne å unne seg igjen.

Ønsk meg lykke til da dere :) Nå skal jeg til Frogner for å fikse hår og makeup!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest