Gjorde du mye sprell og tok mange knuter da du var russ? Hvilke? =P
OI, lenge siden a gitt. He he. Husker igrunn ikke, var ikke en veeeldig engasjert russ. :-)

Hvilken utdannelse har du?
Jeg gikk 3 år med formgivingsfag på vgs, deretter har jeg gått på MUA (makeupartist) og for øyeblikket studerer jeg mote/styling på NKI.

hvilke tre ting ville du tatt med deg på en øde øy? (ikke fly, båt etc, det er for feigt:P) Mp3spiller med uendelig batteri og musikktilførsel (altså, laster ned sanger automatisk haha) en sexpartner (HAHA, med tanke på at da kan vi bli fler på øya!) oooog lighter som kan brukes til å tenne bål til jeg lærer meg å gjøre det uten.. hahah. Nei uff. For tidlig for å tenke logisk merker jeg.

Hva er dine fremtidsplaner mtp jobb/utdanning? Godt spørsmål, er litt usikker på hva jeg vil. Er også derfor jeg jobber for øyeblikket isteden for å gå på skole. Vil veldig gjerne gjøre noe med mote og styling ihvertfall. Skjønnhetsbransjen er heller ikke å forakte.

hva er yndlingsbandet/sangen din? Jeg har altfor mye yndlingsmusikk, det er helt umulig å velge. Spørs på dagen, humøret og alt egentlig. Noen dager er det Ill Bill – my uncle, andre dager er det Queen – the show must go on eller hvasomhelst av MJ.

Trener du? Spør siden du har sånn ca drømmekroppen :-) Wow, takk! :) Jeg har nettopp begynt å trene igjen, ettersom jeg mener selv at jeg har laaangt ifra drømmekroppen. Planen er spinning/kondis 2-3 ganger i uken, og styrketrening 1-2 ganger i uken.

Hva skal du i sommer? Jobbe, ihvertfall helt til aug da jeg skal på MJkonsert og en liten Londonferie. Har ikke planlagt noe annet enda. :-)

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg om morgenen? (evt. dusj, sminking, finne klær osv. :p) Vet faktisk ikke helt, da jeg er veldig sånn som driver med masse forskjellig på en gang. Når jeg står opp vasker jeg trynet osv, og da kan det hende jeg slenger på litt sminke, før jeg setter på kaffen og setter meg i sofaen og prøver å tenke ut noe fint å ha på. Deretter tar jeg en tur på rommet, om jeg finner noe slenger jeg det på. Om ikke tar jeg en tur på badet å slenger på litt mascara, før jeg begynner på kaffen. Så er det litt musikk på g, deretter kanskje.. BLABLABLA, du skjønner. :) Men fra jeg står opp til jeg går bruker jeg kanskje 2 timer. Liker å ha god tid, jeg er avhengig av å våkne til kaffe og digg musikk.

Hvordan går det med thehoneyroom-greia? funker ikke noe av det du skrev :p ellers må jeg få si at du har en skikkelig fet stil! Takk for det! Jeg venter fortsatt på svar på mailen så vet faktisk ikke helt :)

Hva slags sko & vesker drømmer du om å ha? Oi, det er mye. Jeg skal ha en svart + rød Chanel xl, en balenciaga city i blueberry/seafoam, et par Lanvinflats, en mulberry bayswater i sort croco-skinn og masse masse mer. Men dette er ikke drømmer, dette er ting jeg SKAL kjøpe meg :) Drømmen er vel kanskje en Birkin I guess.

hvor har du lyst å bo når du blir gammel? Liker meg godt i Lillestrøm jeg. Nærme Oslo og allting. Men helst utlandet…

Hvis du måtte bli kvitt en av de fem sansene (lukt, hørsel, følelse, smak, syn), hvilken ville du kvittet deg med da?
Oi, vanskelige greier. Jeg tenkte først lukt, men tenk å aldri lukte noe godt igjen? Damn, har ingen anelse.

Oh I wanted to ask what is your age? What do you want to attend the University? And where you want to attend the University even in your country?
Im 21 years old, turning 22 in july. I dont know what i want to study yet, so I have kind of put that on hold for now.

har lurt lenge på hva sjefen din syns om at du blogger på jobben? haha, du er en søt jente! Haha, det er veldig sjeldent jeg står på jobb å blogger. Pleier som regel enten å forhåndskrive innlegg sånn at de publiserer seg selv i løpet av dagen eller å lagre innlegg og bare trykke publiser utover dagen :-)

Hvor mange par sko har du, alle inkludert?
Det har jeg ingen anelse om, lenge siden jeg har telt. Men er vel 60-70-80 kanskje :-)

Hva er det abolutt favorittplagget i klesskapet ditt? Vanskelig spørsmål!! Men jeg må nok si skinnjakka mi fra BZR akkurat nå. Om det hadde vært sko du spurte om så hadde jeg uten tvil svart Kirkwoodsene mine. :-)

Ville du helst mistet en arm eller ett bein?
En arm..

Kunne du tenkt deg å stille i Paradise Hotel?
Haha, ja da hadde nok mor blitt stolt… Eh. Nei, aldri i verden.

hva er dine “ville” planer for sommeren ?
Har ikke planlagt noe ferie, så blir nok noen “ville” uker på Enzo ;)

Hvor henter du inspirasjon hen?
Nettet/blader. Sjeldent jeg ser folk på gata som ser bra ut så er mest online (streetstyle, blogger osv).

Hva er favorittplagget ditt? :) Er veldig glad i skinnjakka mi fra bzr for øyeblikket. Neste uke en gang blir det en fantastisk kjole fra Andersen & Lauth.

hvis du kunne valgt kun et outfit som du måtte gå med for alltid, hvilket hadde du valgt? (uavhengig av kulde osv.)
Hadde nok blitt den lille sorte, men enkle sorte (men høye!) pumps og en knallfin blazer.

hvor mye kostet Nicholas Kirkwood skoene du kjøpte ? Jeg elsker virkelig skosamlingen din.
Var heldige med de, fikk de for 2500 :-) De koster jo mye mer egentlig!

Når begynte du å drikke og når fant foreldrene dine det ut? Jeg begynte så smått å drikke på ungdomsskolen, og det har vel aldri vært noen hemmelighet for foreldrene mine tror jeg.. :-)

Når begynte du virkelig å interresere deg for mote og klær? Kom veldig på videregående, selvom jeg har alltid har interessert meg for det :-)

Hvilke festivaler har du tenkt deg på i sommer? Ingen hittil, så kjip som jeg er!

Har du hatt mange kjærester i ungdomstida? Har bare hatt en kjæreste. :-)

Hatt ubegrenset sko hele livet eller ha stinket sånn at ingen ville være venner med deg? Hah :-P Er dette spørsmålet feilformulert eller er det jeg som er dum? Jeg ville jo helt klart hatt ubegrenset med sko :-P

Kan du spille noen instrumenter?
Veldig dårlig på det gitt! Har uheldigvis nok ikke arvet den delen fra min musikalske far. :-)

Hvor får man kjøpt Asylum – Straight Jacket?
Du, det har jeg ingen anelse om!

Har du en favoritt designer?
Det er veldig sjeldent jeg liker en designers kolleksjon år etter år så må vel svare nei der. :-)

Hva ser du etter i en gutt? HUMOR! Skader ikke at han er eyecandy heller, men humor og at han er spontan! Må liksom like å finne på ting, ikke bare ligge inne å daffe eller spille data hele dagen… He he. Jeg er også ganske kresen på hvordan gutter kler seg og hva de hører på, slemt nok. Alt i alt er jeg kjempekresen. He he.

Hvorfor valgte du formgiving på vgs?
Fordi jeg følte den linjen passet meg best. Stod mellom det og media, skulle gjerne ha gått begge. ;p

Hva har du i veska?
Altfor mye dritt! Skal vi se, akkurat nå har jeg; en grå Bruuns cardigan, mp3spiller, bodylotion, tyggis, parfyme, sminkepung, hårklype, lommebok, ibux, vannflaske, solbriller, nøkler… Og nå byttet jeg veske istad så har masse dritt i den andre som jeg ikke gadd å flytte over.. :-p

Drømme print på T – shorte?
Hm, vet faktisk ikke.. Jeg vil ha en slitt, fet MJtskjorte så om noen ser en SKRIK UT.

Yndlings band?
Akkurat nå hører jeg mest på The clash, Kings of Leon og The Ponys.

Når du kjøper atter et par svarte, høyhælte sko, tenker du da ikke på at du kanskje aldri kommer til å få brukt dem? Får du ikke litt dårlig samvittighet som jeg gjør?:P
Haha, altså jeg kan kjøpe et par sko bare for å ha de på hylla slik at jeg får sett på de hver dag, så har vel egentlig ikke et snev av dårlig samvittighet engang når det kommer til sko ;-)

Hvilken barneskole / ungdomsskole gikk du på ? Gikk på rud og sandbekken!

Hvor ofte, lenge og hva trener du? Har nettopp begynt å trene igjen, men ble 2 ganger denne uken. 2 timer med kondis/styrke og 45 min spinning. Skal trene imorgen også, men hva vet jeg ikke!

Hva er dine topp 5 nettbutikker? Ebay om det tells, forever21 og gojane. Er der jeg handler mest ihvertfall :-) Hvor i verden ville du reist nå om du hadde fått alt påspandert? Da ville jeg reist jorden rundt. Jeg elsker å reise og se nye steder, det er det beste jeg vet..

5 land du kunne tenkt deg å besøke?
Vanskelig å velge, jeg vil overalt. :-)

Hvor går drømmeferien?
Akkurat nå er jeg keen på typ Paris eller Hawaii eller noe slikt..
To vidt forskjellige steder men.

Hvilke blogger leser du daglig? Noen blogger å anbefale?
Mirajacobsen, Maren og stianK. Finner de i linkene mine :-)

Hvordan er det å studere på NKI, det er nettstudier sant? Synes å huske du en gang skrev at du studerte mote e.l. Kan du gi eksempler på oppgaver dere for og sånt?

Hvordan ble du daglig leder på Enzo? Hadde du jobbet der lenge først? Jeg ble daglig leder da hun som var sjef fikk seg ny jobb, og jeg hadde jobbet der i rundt 1,5-2 mnd.

Har du ett godt øye til noen for øyeblikket? =)) Mja, kanskje det.. He he.

Skal du flytte til Oslo noen gang? Hvem vet, kanskje kanskje ikke :-)

Si 5 ting om deg selv som leserene dine ikke vet.
Jeg sier jo forsåvidt det meste her i bloggen men.. Uhm.  Jeg biter negler når jeg kjeder meg, får altfor lett vondt i hodet, tåler veldig lite alkohol, elsker å danse og har fryktelig sær musikksmak i følge dagens ungdom. ;-)

Hva synes du om Alexander Wang? Elsker det jeg har sett hittil :-)

hvilken mob har du? Noe dritt fra Sony Ericsson

hvor for du inspo fra? Litt overalt, mest nettet.

når begynne du og tenke fashion?
Begynte mest på vgs.

hvilken kaffe liker du? Jeg drikker mest latte, men liker det meste. :-)

hvilke fashiontips har du og gi? Gå med det DU liker uansett hva det skulle være. Drit i alle andre. ;-)

hva er det, det beste du vet i verden?
Åh, det er mye. Bra musikk, søte gutter, jordbær, gode venner, mammaen min, se film, en iskald øl en varm sommerdag, reising, klær/mote, sko, sol, varme osv.

hvordan er rutinene dine om morgenen?
stå opp, vaske ansiktet, fuktighetskrem, musikk, frokost, kaffe, makeup og klær. Rekkefølgen varierer fra dag til dag :-)

hva må du ha med deg hvor enn du går?
Mp3spillern! Helt avhengig av musikk..

hva har du i vesken din? Den svarte jeg på litt lenger opp :-) Men igjen, altfor mye dritt.

hva slags makeup går du ikke uten? Har som regel alltid på concealer og øyenbrynsblyant. :-)

hva slags makeup bruker du daglig?
Concealer eller foundation fra i.d, mascara og øyenbrynspenn..

hva slags skjønnhets tips har du og gi?
Ta vare på huden. Plei huden istede for å klæsje på med sminke.

nevn fem ting du ikke klarer og leve uten? Familie, musikk, vennene mine, sol, og fine ting.

hva gjør deg glad?
Samme som over igrunn. + reising.

hvis du kunne forandret på hva som helst, hva hadde det blitt? Det er veldig mye igrunn.

hva er drømmeyrket ditt?
Njaa, vet ikke helt enda. Noe innenfor mote og skjønnhetsbransjen ihvertfall :-)

hvilke blogger må du lese? Maren, Mirajacobsen og StianK. Sjekk linkene mine!

Peiling på hvor man får kjøpt peak performance klær?hehe..Love your style, totally! Har ingen anelse! Og takk :-)

Hvordan fikk du håret sånn du har det nå?Dvs. gi du bare til frisøren og sa du ville stripe det? Yup, det er bare stripet veldig mange ganger. :-)

Hvor lenge sparte du for å få det så langt?
Jeg har spart siden ungdomsskolen men klipte meg til skuldrene for et par år siden.. :-)

Hva vil en vanlig dags matinntak være for deg?
Frokost som består av hva enn vi har (knekkebrød, brødskive, gårsdagens middag), lunch på jobb som veldig ofte er 3-4 knekkebrød, og middag på kvelden. Som regel dytter jeg i meg noe dritt imellom måltidene også..

hvor ofte spiser du søtsaker? Varierer veldig, noen dager hver dag og andre ganger 1 gang i uka :-)

trener du?
Nettopp startet å trene igjen! :-)

Vil du jobbe i butikk resten av livet/hva er drømmejobben? Absolutt ikke. Da må det isåfall være sånn at jeg eier en butikk og driver med andre ting i tillegg.

Har du tenkt på å åpne en nettbutikkk, der du videreselger designer/vintage vesker fra ebay ol? Jeg hadde kjøpt! Har tenkt på det mange ganger, kommer bare aldri ordentlig igang. :-)

Jeg må bare spørre. Jeg har sett på bloggen din i langlang tid. Er du en kjent blogger fra blogg.no eller blogspot.com, eller er det bare av interesse du har et domene? Hadde endel lesere på blogspot også, men har økt veldig den siste tiden :-) Fikk meg domene pga det er lettere!

Hva tenker og vet du om bloggskikk? Hva tenker du på da? ;-)

Et motespørsmål siden du har peiling:) Gjør jeg lurt i å investere i et par fine, lyse jeans nå? Vil de holde seg utover høsten, eller er det bare mørke jeans som gjelder da? Absolutt! Jeg syns man kan bruke lyse jeans året rundt så lenge de ikke er fooor lyse :-) Spørs litt på modellen også. :-)

Hvorfor jobber du ikke som make-up artist siden du er utdannet det? Og heter du virkelig Linn Alessandra? utrolig kult navn så fall, men er du utenlandsk grunnet navnet alessandra ? elsker bloggen :)
Jeg jobber ikke som makeupartist fordi jeg aldri kom så langt. Begynte i denne jobben og da ble det lagt litt på hylla :-) Jeg heter bare Linn, desverre. Er så tåpelig som at jeg skulle ha meg ny mail, navnet mitt var tatt og jeg måtte finne på noe annet. Så bilde av Alessandra Ambrosio og bare klæsjet det inn. Etterhvert kom facebook og jeg gadd ikke ha mitt ekte navn så da ble det Alessandra der også :-)

Hvordan har du tid til å være butikksjef og studere på NKI? Og hvordan har du råd til SÅ mange sko? NKI er nettstudier så det kan jeg gjøre når jeg vil :-) Skoene er vel kanskje noe man prioriterer.

Hvorfor jobber du ikke som makeup artist? :) Fordi jeg ikke prioriterer det for øyeblikket. :-)

drømte du om heels og vintagecoctailkjoler når du var liten, eller kom interresen først senere? Kom først litt senere, men elsket å kle meg ut når jeg var liten :)

Ikkenoe spørsmål, men ordre: Øl med meg! Og høre på MJ da..!
Helt klart Fjollip!

Hvordan ville du taklet å konstant føle deg ensom? Uten å ha noen nære venner som du kan gå til? Og hvordan ville du blitt kvitt angsten for å ta kontakt med mennesker?
Det tror jeg ikke jeg kan svare på før jeg har opplevd det, veldig vanskelig å si.

Lurer på flere ting jeg;p – Hva studerer du på NKI, og hvordan er det? – I hvilken butikk er du butikksjef i? – Hvilken skole gikk du på for å bli makeup artist, og var det vanskelig? Må man ha skills fra før liksom;p – Og til slutt hva koster miu miu’ene dine? Nyfiken. Mote&styling og det er forsåvidt ganske gøy. Bare litt nedprioritert for øyeblikket. :-)
Jeg jobber på ENZO! Jeg gikk på makeupartist skolen i oslo (www.makeart.no) for å bli makeupartist.
Det var veldig morsomt, og en smule vanskelig til tider.
MiuMiuene kostet vel mellom 15 og 20.000 for alle 4, noen dyrere enn andre. :-)

hvorfor har du ikke bil lappen, og når skal du ta den?
Har ikke hatt bruk for den hittil, og jeg tar den når jeg har tid. :-)

har spurt flere ganger, men du svarer jo ikke… men lurer på hvor mye frakt og tollkostnadene til forever21 ligger på? er størrelsene små, store? hvis du kan svare på spørsmålet om størrelser og sånt, ta str. 38 på h&m som utgangspunkt :P

Jeg har svart på det spørsmålet VELDIG mange ganger, har tilogmed skrevet flere innlegg om f21 og gojane. Tollen kommer an på hvor mye du kjøper, og frakten står inne på siden før du betaler. :-)
Str er normale, om du bruker 38 til vanlig burde jeg gått for M. :-)

Jeg elsker skoene dine! Hvilke er dine absolutte favorittpar? Det må nok bli Nicholas Kirkwoodsene mine :-)

Tjener du noe på bloggen??
Tjener den dag idag 0,- på bloggen. Blogger for moroskyld. Liker å ha en jobb..

Hvilken film rørte deg mest? Hvilket land vil du anbefale å feriere i til sommeren? Hvem liker du best i GG og hvem liker du minst? Hva er planene dine for sommeren? :)
Jeg elsker Candy, men har sett utrolig mange bra filmer.
Hmm, det spørs jo litt på hva man vil oppleve!
Jeg liker egentlig alle der. Serena irriterer meg iblant. Haha.
Har ingen planer hittils.

har du tenkt til å flytte til utlandet…. som f.eks London, Paris eller NY? ser du på deg selv som “populær” ? har du blitt mobbet før, eller var du den som mobbet? bryr du deg om utseendet til vennene dine? har du alltid hatt et bra forhold med moren din/familien din?
Jeg har veldig, veldig lyst til å flytte til utlandet. Alle de du nevner hadde vært fantastisk.
Er man fortsatt populær eller upopulær når man er 22 år? Trodde det lå igjen litt på ungdomsskolen..
Jeg har ikke akkurat mobbet så fælt ihvertfall :-) Har vel aldri blitt mobbet noe særlig selv heller.
Bryr meg vel om utseende deres sånn med tanke på at jeg vil at de skal se så bra ut som de kan.
Kjøpte flatterende klær, ha hår/sminke som kler de osv. Men for min del kan de se ut akkurat som de vil :-) Har vel forsåvidt alltid hatt et godt forhold til mamma/familien.

Når du er utdannet makeupartist, hvorfor skriver du ikke så mye om sminke, produkter etc? Fordi det er ikke noe jeg prioriterer i bloggen. Om jeg kommer over et fantastisk produkt kommer jeg til å skrive om det, og jeg poster dagens makeup iblant men noe mer enn det kommer det ikke til å bli tror jeg :-)

Det var alt for denne gang folkens! Om dere lurer på noe mer, spør i dette innlegget så svarer jeg så fort jeg leser igjennom kommentarer. :-)

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest