Det ble MARTE som vant konkurransen min denne gangen med denne kommentaren:
“Så snill du er som gir bort alt det der, me like :)
Må nevne at jeg syns du fortjener like mange kommentarer som på dette innlegget på hvert innlegg!Jeg syns jeg skal vinne fordi jeg har hatt eggstokkreft i to år nå og idag fikk jeg vite at jeg må operere de vekk. Derfor skal jeg begynne å kle meg veldig feminint ettersom at jeg nå kommer til å føle meg mye mindre jentete.

Dessuten er jeg er fast leser og pleier å kommentere ganske ofte :) Tenk så bra jeg kommer til å se ut i alt det der hvis jeg vinner!  Håper det kan kompensere for mitt hårløse hode! :)

Lykke til med utvelgelsen!”

Fikk litt sympati for hun med tanke på kreften og alle jenter fortjener å føle seg feminine :-) Gratulerer!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest