DSC07757 pictures: kaja-marie

Vi tok disse bildene en dag jeg følte meg skikkelig lite fresh, så jeg hadde egentlig ikke tenkt å poste de men nå har jeg hatt manko på bilder denne uken pga regn så whats a girl to do. Genseren var et scoop fra Zarasalget som jeg har fått brukt endel allerede. Den er dog ganske varm, så litt for varm å stå på jobb med sånn egentlig. Fin å se på er den ihvertfall da :-) Og herregud så fornøyd jeg er med Ravn-jakken min. Den fungerer jo over alt! Jeg skulle gjerne slengt den på hver dag, men jeg skal prøve å ikke gjøre slik at dere blir lei av den helt enda, ha ha! Skal variere jakkene mine litt mer fremover! ♥

DSC07801 DSC07805DSC07761  DSC07766 DSC07793 DSC07799 Skinnbukse – Helmut Lang, genser – Zara, sko – Zara, veske – Givenchy, pels – Ravn

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on Pinterest