closeup

DSC04798 En litt bedre closeup på mine nye øredobber fra min favoritt Anton Heunis

GOD MORGEN! Solen skinner, jeg har sovet lenge og skal snart gjøre meg klar for en tur på cafe med fineste Miramin :-) Denne søndagen kan ikke bli noe annet enn bra! Jeg har også startet dagen med sjokolade til frokost, ha ha. Blir ikke bedre enn det.
Jeg har virkelig, virkelig lagt min elsk på smykker siste året og det virker som min obsession aldri slutter. Jeg skulle så ønske at vi hadde Anton Heunis eller feks Dannijo her i Norge (aller helst på Høyer, ha ha!) :-D

DSC04800 DSC04801-1

2 thoughts on “closeup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>