Happy saturday!

DSC04847 DSC04891 DSC04904 DSC04896 DSC04927 DSC04903 DSC04959 DSC04963

Hei sugartops! Idag har jeg hatt fri, og jeg brukte formiddagen til å spise en seeeen frokost med Morten, shoppe litt til leiligheten (blant annet de fine blommorna på bordet) og bare kose oss. Utrolig godt for sjelen med en frilørdag sammen merker jeg ♥ Bare tusle rundt uten mål og mening sammen. Putene fra Missoni ble med meg hjem igår også, ble en liten og en stor i samme mønster, rett og slett fordi jeg ikke klarte å velge. Ihvertfall veldig vårlig og fint. :-) Nå må jeg begynne å gjøre meg klar, Cathrine kommer bort any minute now. Kveldens planer er uklare, men vi kommer til å kose oss masse uansett hva vi gjør :-D Ha en superfin lørdag! Viser dere dagens antrekk imorgen + litt annet snacks. PUSS PUSS.

17 thoughts on “Happy saturday!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>