Luksus VS Budsjett

Desktop497 BUDSJETT VS LUKSUS.

RISE AND SHINE! Idag har jeg fri. Fri-lørdag! Wooho. Får besøk litt senere ikveld av Cathrine og lille valpen, og vi skal kose oss med sushi og vin. Blir så koselig og avslappende! Anyhooow. Jeg er alltid på jakt etter den perfekte skinnbukse, og over har jeg funnet to alternativer som godt kunne flyttet inn hos meg. Så først de til venstre på Annette og de var så SÅ kule! Jeg liker jo så og si alt med glidelåser og hull på knærne. Ha ha. Men den til høyre er jo også ganske cool. Hvilken syns dere var finest? 

3 thoughts on “Luksus VS Budsjett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>