PHILLIP LIM

DSC03199 DSC03203 DSC03206 New in: jakke fra Phillip Lim

Har hatt lyst på denne jakken i evigheter, og endelig ble den min. Mitt første plagg fra Phillip Lim. Blir nok ikke siste mtp hvor fantastisk våren og høsten ser ut.. Phillip Lim har tidligere vært litt for klassisk for meg, men nå syns jeg det bare blir bedre og bedre. Fantastiske kolleksjoner både ss13 og fw13. Loves it. Dog helt forferdelig at jeg gleder meg til høsten allerede..

Desktop471 Istad på bikbok.

Idag hadde jeg egentlig fri men jeg gikk tilfeldigvis innom jobben og det var VARE-BONANZA! Så jeg endte opp med å jobbe et par timer, og kom hjem i åtte-tiden.. Rakk litt shopping og kaffe før jobb, viser dere kjøpene asap. Det er mao pga jeg måtte jobbe at jeg ikke har oppdatert tidligere idag :-) Håper dere har en fin fredagskveld, jeg er superslapp ettersom jeg rett og slett glemte å spise idag.. Så nå skal jeg ta igjen det tapte, ha ha. Vi snakkes imorgen lovelies! Fullt antrekk kommer da :-* Kos dere videre ikveld!

12 thoughts on “PHILLIP LIM

 1. Marte N.

  Finest. Per usual. <3

  Men du, føler ikke at du MÅ si hvorfor du ikke har blogget på et par timer, når antrekk fra da og da kommer osv. :) Det er jo litt det morsomme med å lese blogger, at du ikke vet eksakt når bloggeren legger ut noe. Føler du er veldig ivrig på å forklare deg hele tiden. Relax, bebbeh! :D

  Reply
  1. Fashionjunkiie Post author

   Ha ha, jaja, i know. Var kanskje fordi jeg har tenkt å blogge så mye idag og det ble litt change of plans.. Hadde liksom planlagt så mange innlegg i hodet som jeg aldri rakk å få til ;-P

   Reply
 2. Sandra

  Hei! Fantastisk og inspirerende blogg du har :) vet du om Bjørg black moon,det med hestehår kan stilles i ulike lengder? Eller om det kun kan henge langt nede?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>