Rag&Bone

IMG_9860Rag & Bone (adlink)

Jeg har virkelig fått øynene opp for tilbehøret til Rag & Bone, da særlig veskene. Vi har ikke hatt så mange på Høyer tidligere, men denne i hvitt har virkelig festet seg i hjernen min! Fin til så utrolig mye. Vi hadde samme i sort en stund som jeg hadde utrolig lyst på, men tilslutt endte opp med å droppe da den ble litt for enkel. Men så kom denne inn i hvit MED CROCO og det er jo en helt annen deal. I love me some croco/pyton/slitt boble skinn, og de aller, aller fleste vesker er finere i det enn glatt skinn imo! Vi har den selvfølgelig på Høyer Eger, men hurryhurry vi har bare 2 igjen!

rag

sunnies – budget friendly editon

Swipe over bildet for å klikke dere inn på deres faves ♥

HELLO LOVEBUGS. Jeg lovte dere et innlegg med mine mest budsjettvennlige favorittsunnies, og jeg må si at ASOS er utrolig flinke der. Jeg har bestilt utallige derfra opp igjennom årene, og de er alltid like coole som de ser ut som, og ikke minst til en veldig ok pris. De aller fleste solbrillene jeg har tatt med i dette innlegget ligger fra 200,- og ned (ser at prisene som kommer opp er helt på jordet iblant.. Klikk dere heller inn å se!), noe jeg finner ekstremt budsjettvennlig. Jeg skulle gjerne hatt alle, sunnies gjør så utrolig mye for et antrekk!

lace bra´s


Bare klikk på de forskjellige ikonene ved bhene hvis dere ønsker mer info ♥

EN TING JEG ALLTID er på jakt etter er den perfekte blondebhen. Jeg har forlengst gitt opp bher med spiler, og liker aller best å gå rundt med trekantbher og slike som på bildet. Blonder, blonder, blonder. Jeg er kanskje ikke så glad i blondeklær (finnes unntak her ofc) men bher? Hva er vel en bh uten blonder?!

perfect

Jeg hadde et par slike ifjor som jeg klarte å glemme igjen i et bryllup og det var mine favoritt-sandaler som passet til ALT. Jeg kunne gå på de i mange, mange timer og de var så comfy! Når jeg fant disse på Nelly jublet jeg høyt, nesten så jeg vurderer å bestille flere par slik at jeg har et lite lager…. Klikk på bildet for å komme til Nelly! ♥

still a favourite

Desktop15

IRO har vært et av mine favorittmerker lenge, og det er få merker jeg liker SÅ MYE av hver sesong. IRO er fransk, og kan klassifiseres som en cool og rocka lillesøster til Isabel Marant. De har mange likhetstrekk, men IRO er alltid hakket mer rocka, chic og coolt, og Isabel Marant er alltid mer bohemsk, mer farger og mer laidback. Klikk dere gjennom nederst i innlegget for å se mine favs fra denne sesongen. Om dere ser noe dere liker kan dere klikke dere rett inn ♥ Hvor godt er dere kjent med IRO, og er dere fans, sånn som meg?