casual sunday

IMG_9445 pictures: kaja-marie

Et casual søndags-outfit. Suste rundt på løkka i dette på søndag! Hang litt med min mann og litt med kaja og sistnevnte resulterte i bilder. Nå er det bare noen timer igjen til påskeferie for min del, og jeg gleder meg masse til å være hjemme alene og sysle litt i leiligheten. Jeg begynte å flytte litt på ting i stua igår, og fant ut at jeg vil ha klesskapet et helt annet sted, ha ha. Så da har jeg litt å pysle med mens Morten er borte. Forresten, vi var jo på visning for noen uker siden.. Mange som har spurt hvordan det gikk, og joda, det gikk bra det! Leiligheten var SUPERFIN, men .. Det resulterte i en million mennesker på visning og en leilighet som gikk langt over takst. Bummer! Men jeg satser på at det kommer flere som er like fine/FINERE og i mellomtiden gjør jeg leiligheten vår superfin!

IMG_9484 IMG_9503Desktop22< IMG_9515Jakke H&M, clutch – Givenchy, tshirt – Isabel Marant, bh – asos, solbriller – House of Harlow, klokke – Michael Kors, pumps – Zara

a new week

Swipe over the image to see what im wearing

HAPPY MONDAY! Er dere klare for en ny uke? Nå er det jo tilogmed bare 3 arbeidsdager før påsken starter hos meg! Jeg har fri på lørdag, så blir endel dager fri i strekk. På torsdag har verdens fineste Hanne bursdag, så da skal vi ta en bursdagslunsj somewhere, og på fredag/lørdag drar jeg hjem til mamma for litt påskekos!

IMG_9063 IMG_9121 IMG_9005 IMG_9039 IMG_9058 IMG_9137pictures: kaja-marie

ripped part II

IMG_7993pictues: annabel

HELLO! Igår fikk jeg endelig vært hos frisøren. Jeg har ikke farget håret siden hårkatastrofen hvor håret ble neonlilla så det var virkelig på tide, men jeg måtte la håret puste litt etter avfargingen osv sist. Mitt stakkars hår! Jeg frisket bare opp fargen, og fikk heist opp ombreen litt. Utrolig godt :-) Skal tilbake igjen i slutten av mnd å klippe litt + fikse enda mer på fargen. Håret mitt har jo vært helt merkelig i fargen den siste tiden, bare se på disse bildene feks. Yuck! Har lenge gledet meg til denne fredagen. Fikk noen fantastiske nyheter igår, og skal feire litt for meg selv idag med sofafredag, og så skal jeg ut en tur med Morten imorgen. Det blir en veldig fin helg. Jeg håper alt står bra til? ♥

IMG_8016

IMG_8017

IMG_8001

IMG_8005

IMG_8022

IMG_8023Tshirt – IRO, skinnbukse – Helmut Lang, boots – chloe Susanna, skjorte – IRO, veske – Givenchy

yesterdays apparel

_V2A8242 pictures: marianne

RISE AND SHINE LOVEBUGS! Idag skal jeg innrømme at det var litt bummer å våkne til en grå himmel. Det var så utrolig deilig ute igår når jeg var på vei hjem at jeg ikke ville gå hjem, ha ha. Måtte dessverre hjem og inn foran dataen. Kunne ønske jeg hadde tenkt på det litt før, og tatt med dataen og hatt telefonmøtet ute på en kafe. Nå skal jeg utnyttet morgentimene litt, og få blogg-jobbet litt før jeg skal på jobb på Høyer kl 11! Vi kan jo bare satse på at det blir strålende sol før det?? ♥ Hvordan liker dere forresten mitt nye oppsett hvor dere kan klikke dere inn på produktene nederst? Lettere/vanskeligere? Hva liker dere best av dette, og når jeg bare linker som normalt? Legg gjerne igjen litt meninger! Syns dette gjør det litt finere, og så kan jeg også adde lignende produkter om akkurat det jeg har på meg er sold out/unavailable! Hva syns dere? :-)

_V2A8257_V2A8397_V2A8356
_V2A8388 Jeans – ZARA, tshirt – ISABEL MARANT, kimono – H&M, sunnies – KAREN WALKER, clutch – GIVENCHY, pumps – ZARA